Kategorier
Bilförsäljning

Defekta bilar köpes och hämtas

Defekta bilar köpes av olika firmor som ger dem ett nytt liv. Det är ett bra alternativ till att skrota bilen, eftersom firmorna värderar och betalar för bilen.

Att ta körkort och köpa sin första bil är härligt, men vad gör man när bilen har kört sin sista mil, eller när man behöver byta till en större bil? Är bilskrot det enda alternativet? Nejdå, det finns andra lösningar som är både smidigare och bättre för plånboken.

När man av någon anledning behöver byta ut sin bil är det viktigt att man gör det på rätt sätt. Man kan inte låta bilen stå och förfalla, eftersom den då kan läcka ut giftiga ämnen i naturen. Att köra bilen till ett skrotupplag är ett alternativ, men det kräver ofta en bärgare och kan kosta pengar. Ett bättre alternativ är att sälja bilen!

Dina defekta bilar köpes

Det finns företag som köper defekta bilar, vilket gör att man inte bara gör en insats för miljön, utan även får betalt för den gamla bilen. En så kallad win-win-situation! En annan stor fördel är att hämtning av bilen ofta erbjuds, vilket gör att man inte bara får betalt för bilen, utan även slipper bärgningskostnader.

Vad händer då med den köpta bilen, skrotas den? Nej, den har möjlighet att få ett nytt liv genom restaurering och lagning. I vissa fall används främst delarna, men i många fall kan hela bilen rustas upp och göra nytta i någon annans liv. Det hela är väldigt smidigt och så nära ett kretslopp för bilar man kan komma.

Ta reda på mer genom att besöka: vihämtarbilen.se